AIDEX / BRUSEL 2019 - SVOS

Přejít na obsah
AKCE 2019
AKCE 2019
ARCHIV AKCÍ
AIDEX / Brusel / 13. – 14. 11. 2019 (Mezinárodní pomoc a rozvojové komunity) pořadatel OSN

Expozice společnosti SVOS, spol. s r.o. patřila se 48 m2 k největším a reprezentativním na této mezinárodní akci a byli jsme jediní zástupci z České republiky. Byla to první účast naší firmy se záměrem zviditelnění se humanitárním organizacím a navázání kontaktů s nimi při jejich požadavcích na námi vyráběná vozidla s pancéřovanou ochranou do ohrožených teritorií.

Představeny byly dvě vozidla Toyota LC 200 ve dvou variantách pancéřové ochrany a ukázka balisticky odolných skel. Pancéřově odolná vozidla vystavovala pouze naše firma. Z automobilových firem se zúčastnili se svými (nepancéřovanými) vozidly také automobilky Toyota, Nissan a Renault.

Mezinárodní konference a veletrhu zaměřeného na humanitární pomoc se zúčastnilo kromě naši jediné české firmy také 135 firem, a to ze Švédska, Dánska, Norska, Kazachstánu, Anglie, RF, Španělska, Kypru, USA, Indie, Portugalska, Turecka, Číny, Iráku, Francie, Německa, Řecka, Nikósie, Spojených Arabských Emirátů, Švýcarska, Belgie, Austrálie, Holandska, Itálie, Japonska, Pákistánu, Kataru, Džibraltaru a Jižní Korea. Všechny zúčastněné společnosti se specializující hlavně na pomoc rozvojovým a válkami postiženým zemím.

Naše vozidla a balisticky odolná skla si s velkým zájmem prohlédlo značné návštěvníků zástupců z humanitárních a mírových organizací i ze strany zástupců OSN, se kterou máme podepsaný firemní, dlouhodobý kontrakt na dodávku našich vozidel.




Návrat na obsah