PREZENTACE SVOS DSEI LONDÝN 2019 - SVOS

Přejít na obsah
AKCE 2019
AKCE 2019
ARCHIV AKCÍ
Úspěšná prezentace na veletrhu „DSEI 2019“

Poděkování všem pracovníkům naší firmy, kteří se podíleli na dokončení a konečných úpravách vozidla PERUN. Poděkování patří také české firmě BOIS za výbornou spolupráci a realizaci síťového maskování vozidla PERUN. Výsledkem bylo první veřejné předvedení vozidla v tomto provedení na Světovém londýnském veletrhu obranné a bezpečnostní techniky od 10 do 13. září 2019.
Naší expozici navštívila a prohlédla si vozidlo řada českým a hlavně zahraničních zástupců armád. Naše samostatná expozice SVOS patřila svoji plochou 110 m2 k největší ze zúčastněných českých firem. Vozidlo si s velkým zájmem prohlédl také český velvyslanec v Anglii p. Libor Sečka, obchodně ekonomický rada p. Aleš Opatrný a český vojenský přidělenec v Anglii p. Jiří Niedoba.
Návštěva náčelníků generálních Štábů armády České republiky, Egypta, Estonska, Litvy,  Indonésie, Maďarska … Naše druhá společnost TRAAM (sklářská divize) se zúčastnila v expozici SVOS se vrorky testovaných a nastřílených skel a ještě v druhé expozici, kde byla součástí stánku oficiální účasti České republiky s dalšími dvanácti českými firmami.
Zájem nás přesvědčil o tom, že o vozidlo je i přes současné problémy s  Ministerstvem obrany ČR značný zájem a že je třeba toto vozidlo i nadále propagovat doma a hlavně v zahraničí, kde může nalézt velké uplatnění u specielních vojsk. Nemalý zájem byl také o možnosti dodávek našich balsicky odolných skel pro zahraniční výrobce vojenských i civilních vozidel.
POZVÁNKA
Silná česká účast na zbrojním veletrhu DSEI 2019 v Londýně

Obranný a bezpečnostní průmysl České republiky byl v roce 2019 silně zastoupen na globálním zbrojním veletrhu DSEI v Londýně. Celkem 16 účastnících se českých firem podpořili při jejich jednáních i velvyslanec ČR ve Spojeném království, představitelé ministerstev a asociace AOBP. V jejich přítomnosti byla podepsána ...




Návrat na obsah